• Home
  • Archives: Events

Kongsted – Christian Brøns – Martin DeeJay

Vi kan gøre hvad vi vil, derfor har vi har skruet op for charmen og skaffet både Christian Brøns OG Kongsted til at sørge for underholdningen denne fredag aften sammen med vores allesammens lokale Martin DeeJay.
Så forestil dig en lun sommmeraften. Duften af mad og kondenserende glas med kølige drikke til tonerne af skøn musik. Det er gratis. Vi tænder for hygge-lamperne, fylder baren op og fjerner halvdelen af bordene ude i Gårdhaven. Så har I masser af plads til at danse, trampe og synge med af hele hjertet når musikken spiller. Hvis man derimod har lidt gamle eller trætte ben, så vil der også være et begrænset antal borde man kan reservere ved tilkøb af en bordpakke. Så kan man sidde og synge med sammen med vennerne og de klirrende flasker ved bordet uden at skulle bekymre sig om at finde en plads.
Selvom det er 20 år siden at Christian fik sunget sig ind i vores allesammens hjerter, da han forlod Big Brother og udgav albummet: “Du Kan Gøre Hvad Du Vil” i 2001, har vi aldrig glemt ham, hans stemme og hans ikoniske frisure. Derfor er det med stor glæde at vi har fået lokket ham til at optræde her hos os og føre os tilbage til de gode gamle dage.
Du har hørt ham fra din plastik havestol, du kender ham fra festivalerne, du er højest sandsynlig også blevet vækket til lyden af ham, blæsende ud fra unge studenters soundbokse. Siden tilbage i 10’erne har han sørget for soundtracks til din sommer, så skru op for bassen, for her kommer en af Danmarks førende producere indenfor elektronisk musik, den mange prisvindende DJ, Kongsted!

Ticket Type Price Cart
Lille bordpakke $1,500